close
Menu

John Deere forbedrer klipper med stor klippebredde

Mannheim, 11. april 2018 – John Deeres nye udgave af 1600 Turbo WAM serie II er velegnet til professionel pleje af store græsarealer. Den frontmonterede rotorklipper er nu klar til sæson 2018 og kan ses for første gang nu.
Denne model er med en Trin 5-motor, der lever op til de nyeste emissionskrav, samt et forbedret kølesystem, så den kan holde til længerevarende brug. Føreren er naturligvis sikret stor komfort med et fuldt indstilleligt, affjedret sæde med høj ryg og run-flat dæk, så nedetiden begrænses, og effektiviteten øges.
Med en samlet klippebredde på 3,25 m er 1600T WAM den ultimative løsning, hvad angår effekt, manøvredygtighed og trækkraft til erhvervsbrug, kommuner, golfbaner og andre offentlige og private institutioner. Derudover går traktoren den kommende sæson i møde med en række forbedringer i form af øget transporthastighed til 24 km/t, hvilket gør den endnu mere effektiv, og bedre fejlfinding med Service ADVISOR og dermed nemmere vedligeholdelse.
1600 T serie III klipperen med den store klippebredde er udstyret med et velafprøvet mekanisk firehjulstræk og en 83 l brændstoftank samt en 60 hk (44 kW) turboladet Yanmar dieselmotor. Maskinen er derudover udstyret med elektronisk motorstyring og afkølet recirkulation af udstødningsgas (EGR) og er således sikret beskedne emissionstal og bedre reaktionsevne. Den nye motor fremviser en ekstra momentreserve og kan opbyde rigeligt med effekt under selv de værste forhold.
De tre solide klipperskjolde med bagudkast er fremstillet af 7 stål, det kraftigste i branchen. Hver enkelt vinge har en funktion, der gør, at klipperskjoldet nemt kan flyttes bagud og væk fra forhindringer og derefter automatisk gå tilbage til normal stilling.
Af andre førervenlige fordele kan nævnes elektronisk fartpilot, el-hydrostatisk styring samt justerbart rat. Det er desuden værd at nævne, at styrtbøjlen nemt kan foldes sammen uden brug af værktøj, så det er sikkert at arbejde under trækroner eller på andre steder med begrænset plads.
Den nye 1600T serie III klipper med stor klippebredde fremstår nu i en ny og bedre udgave til 2018.