close
Menu

Elektriske klippere

Elektriske klippere

Hvorfor gå på kompromis med bekvemmeligheden?

Hvis du foretrækker det enkle, er en John Deere elektrisk plug-&-go plæneklipper lige noget for dig. Disse modeller giver dig let betjening, robust klippemodul og TurboStar klippesystem, der sikrer dig et flot resultat med minimalt besvær.

Ingen grund til at skulle bekymre sig om benzinopfyldning, med en elektrisk plæneklipper kan du simpelthen sætte stikket i og begynde.

Model

Motor

Klippebredde

Anbefalet plænestørrelse

Motor

1,3 kW

Klippebredde

40 cm (15 tommer)

Anbefalet plænestørrelse

Op til 600 m²

Motor

1,5 kW

Klippebredde

43 cm (17 tommer)

Anbefalet plænestørrelse

700 m²

KVALITETSSKJOLD

KVALITETSSKJOLD

Model R40EL har et 40 cm (15 tommer) stort polypropylen skjold af høj kvalitet. Kvaliteten af fremstillingen fremhæves af en 10-års forbrugergaranti, der følger med skjoldet. Udover styrke er det også meget let og nemt at håndtere.

STÆRK MOTOR

STÆRK MOTOR

R40EL har en 1,3 kW induktionsmotor som giver pålidelig og jævn ydelse.

Zone-start systemet kræver at motoren startes fra styret ved at holde driftskappen nede, knappen sidder på styret. Når der gives slip på knappen stopper motoren og kniven.

TURBOSTAR SYSTEM

R43 EL TURBOSTAR SYSTEM

Uanset vejret giver det gennemprøvede TurboStar klippesystem et præcist klip og en effektiv opsamling hver gang. Selv under fugtige forhold rejser luftstrømmen, der genereres af knivene, græsset ret op før klipning. Desuden fjerner det blade fra din plæne. Efter klipningen blæser undertrykket det afklippede græs jævnt og effektivt ind i græsfanget. TurboStar-opsamlingsindikatoren gør livet nemmere ved i god tid at gøre dig opmærksom på, at græsfanget næsten er fuldt.

Hvilken model skal jeg vælge?

Hvilken model skal jeg vælge?

Find det udstyr, der passer bedst til din ejendom.

Medlem af EGMF

Medlem af EGMF

Elektriske klippere undefined Videbæk, Give, Struer undefined Herborg