close
Menu

Bioklippere

Naturens styrke

Hvorfor gå på kompromis med naturlig vækst?

Naturlig gødning - som afklippet græs - er en moderne og intelligent måde at holde din græsplæne frodig og sund. Vi tilbyder bioklipsæt til næsten alle vores skubmodeller, samt til JS serien, der er beregnet til bioklip.

Det afklippede græs, der er rigt på kvælstof, sendes tilbage til græsplænen som naturlig gødning.

Model

Motor

Klippebredde

Anbefalet plænestørrelse

Drev

Motor

3,2 kW ved 2800 o/min

Klippebredde

53 cm

Anbefalet plænestørrelse

Op til 2000 m²

Drev

Fra 2,5 til 5,2 km/t

Motor

3,2 kW ved 2800 o/min

Klippebredde

53 cm

Anbefalet plænestørrelse

Op til 2000 m²

Drev

Fra 2,5 til 5,2 km/t

Få klippet græsplænen hurtigere!

Få klippet græsplænen hurtigere!

De er udstyret med specielt udformede knive og et stort, hvælvet skjold over klippermodulet, som snitter det afklippede græs i så små stykker, at det kan sendes tilbage til jorden.

Ønsker du resultat af samme høje kvalitet blot på to tredjedele af tiden? De er udstyret med specielt udformede knive og et stort, hvælvet skjold over klippemodulet, som snitter det afklippede græs i så små stykker, at de kan sendes tilbage til jorden. Du behøver ikke tømme græsfanget – og det mindsker behovet for kunstgødning.

Naturens styrke:

Det afklippede græs, der er rigt på kvælstof, sendes tilbage til græsplænen som naturlig gødning. Det forhindrer tab af næring og fugt, samtidig med at du kan holde igen med kunstgødningen. Naturlig gødning, som afklippet græs, er en god måde at holde din græsplæne frodig og sund.

Endnu flere forbedringer

Fire knive snitter det afklippede græs i små stykker. Det afklippede græs opfylder mange funktioner:

  • I varmt vejr holder det græsrødderne kølige.
  • Jorden bibeholder fugten.
  • Ukrudtsvækst sinkes.
  • Jordbunden beskyttes og vaskes ikke væk ved kraftig regn.
  • Laget af komposteret jorddækning fungerer som økologisk gødning.
  • Jorddækning reducerer antallet af arbejdstimer og mængden af haveaffald betydeligt.

Sådan kommer du i gang med bioklip:

Græsset må ikke være blevet for langt. Klip toppen af det høje græs med opsamlingssæk monteret på plæneklipperen. Begynd bioklip i næste omgang.

Hvis græsplænen er blevet for højt f.eks. efter en ferie, gentag klipning med opsamlingssækken og begynd bioklipningen nogle få dage senere.

Hvorfor gå på kompromis med naturlig vækst?

Vi tilbyder bioklipsæt som ekstraudstyr til næsten alle vores skubmodeller samt til JS serien, der er beregnet til bioklip.

Hvis du har en skubmodel med mulighed for bioklip som ekstraudstyr, kan du montere græsfang på den. Fjern blokeringen og monter opsamlingssækken.

Robotklipper

Desuden er Tango E5 den perfekte bioklipper, da den specielle kniv snitter græspartiklerne i bittesmå dele. Hvis du ikke har tid til at klippe plæne, vil du elske TANGO. Den er så bekvem, at du vil undre dig over, hvordan du har klaret dig uden. Samtidig er den så diskret, at du dårligt nok bemærker den.

READYSTART®

READYSTART®

Automatisk choker: De fleste modeller i Select serien har automatisk choker for hurtigere start på kolde morgener. READYSTART® motorsystemet gør den nem at starte med rekylsnoren takket være en automatisk choker. Ingen klargøring, ingen choker, ingen problemer!

Hvilken model skal jeg vælge?

Hvilken model skal jeg vælge?

Find den maskine, der passer bedst til din ejendom.

Medlem af EGMF

Medlem af EGMF

Bioklippere undefined Videbæk, Give, Struer undefined Herborg