8R serien

 • 8R/8RT serien

  Drevet af behovet for mere

 • 8R/8RT serien

  Drevet af behovet for mere

 • 8R/8RT serien

  Drevet af behovet for mere

8R serien

8R/8RT serien – Drevet af behovet for mere

Imponerende ydeevne med en uovertruffen kabine, maksimal komfort, lave driftsomkostninger og maksimal driftstid. Det er præcis disse ting, kunderne fortæller os, at de lægger størst vægt på. Og de er alle en del af de seneste John Deere traktorer i 8R og 8RT serien.

Kraft til at udføre opgaver hurtigere 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

KRAFT TIL AT UDFØRE OPGAVER HURTIGERE

Maksimale hestekræfter, brancheførende hydraulisk kapacitet, større trækstyrke og fleksibel PTO øger din evne til at udføre krævende opgaver hurtigere.

Uovertruffen effektivitet 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

UOVERTRUFFEN EFFEKTIVITET

Ved at registrere motoromdrejninger og belastningsændringer 100 gange i sekundet afpasser 8R traktoren øjeblikkeligt brændstofmængde og indsprøjtningstid for uovertruffen effektivitet.

Præcisionslandbrug 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

PRÆCISIONSDYRKNING

StarFire 6000 antenne leveres med forbedret signalrækkevidde. Eksempelvis har det helt nye SF3-signal gentagelsespræcision inden for sæsonen med en nøjagtighed på +/- 3 cm.

Styrken ved det frie valg 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

STYRKEN VED DET FRIE VALG

16-gears PowerShift, supereffektiv e23 transmission eller trinløs AutoPowr

Oversigt: 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

NØGLEEGENSKABER

Alle traktorer i 8R serien giver dig exceptionel trækstyrke, så du kan dække flere hektar på kortere tid, samt meget høj PTO-effekt med lavt brændstofforbrug. Deres trækstyrke, hydrauliske kapacitet og løfteevne gør, at du kan håndtere virkeligt tunge redskaber og selv de største vogne hurtigere end nogensinde før.

Bælter – Mere trækkraft under ekstreme forhold

Bælter – Større trækkraft under ekstreme forhold 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Bæltetraktorer i John Deere 8RT serien giver dig et bredt hastighedsområde med AutoPowr eller e23 transmission med ensartet ydeevne i den lavere ende. Der fås et udvalg af bæltestørrelser til diverse behov.

AirCushion affjedring

AirCushion affjedring isolerer rammen mod hårde påvirkninger fra ujævnt terræn. Hele systemet er fuldt automatisk og kræver ingen justering fra førerens side. Systemet gør det også muligt for køretøjet at køre meget hurtigere over ujævnt underlag, uden det påvirker førerens komfort.

Fantastisk trækkraft 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Fantastisk trækkraft

Bæltetraktorer giver fordele i form af jævn kørsel på ujævne marker, højere trækeffektivitet over en bred række jordforhold, større stabilitet på skråninger og stor manøvredygtighed.

Lav risiko for afsporing

Inline strammearmen og opretningsmekanismen, der er indbygget i John Deere 8RT traktorer, eliminerer praktisk talt risikoen for bælteafsporing.

Justerbare sporbredder

Bæltetraktorer i 8RT serien har indbygget planetdrev, så det er muligt at justere sporbredde. Der kræves minimal tid og ingen yderligere afstandsstykker, når sporbredden justeres inden for en given akselkonfiguration.

Støbte drivhjul

Drivhjulene er støbt med et vinkelmønster. Dette mønster hjælper med at forbedre og bevare friktionskraften mellem drivhjulet og bæltet i en bred række anvendelser.

Robuste mellemruller

De robuste mellemruller er designet til anvendelser, der kræver hyppig transport ved høje hastigheder, transport i den øvre grænse af traktorens ballastvægt og højere lodrette trækbombelastninger. De er også modstandsdygtige over for stenslag under barske forhold.

Jævn kørsel

8RT bæltetraktorerne giver ultimativ trækevne og trækkraft i alle typer terræn samtidig med en jævn kørsel for føreren. Optimeret bæltegeometri for maksimal styreevne øger ydeevnen til opgaver på skråninger. 6,7 mm kabler på 6500 Camoplast Durabuilt bælterne giver øget slidstyrke sammenlignet med 5,4 mm kabler, så du kan arbejde sikkert uanset opgaven. En slidstærk og punkteringsfri bælteafskærmningskarkasse forlænger yderligere bæltets levetid.

Betjening, der er lige så logisk som en smartphone

Betjening, der er lige så logisk som en smartphone 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

8R serien gør det nemt at anvende avanceret landbrugsteknologi. Alt er bekvemt inden for rækkevidde på CommandARM betjeningspanelet og tydeligt vist på Generation 4 CommandCenter.

Endnu hurtigere adgang til avancerede funktioner

CommandCenter fungerer som en tablet med berøringsskærm: navigation gennem valgmulighederne er forenklet via menuer, genveje og hjælpetekster, der afhænger af sammenhængen. Desuden kan du bruge vores gennemprøvede AMS-løsninger til de fleste maskiner.

Nem styring af olieudtag

På CommandARM er olieudtagenes håndtag og koblinger farvekodet for at forenkle genkendelse. For at gøre arbejdet lettere, kan alle olieudtag betjenes via betjeningsanordninger, der er lette at nå, eller med et konfigurerbart joystick, der fås som ekstraudstyr.

AEF ISOBUS-certificeret

Generation 4 CommandCenter overholder kravene til AEF ISOBUS. Du kan styre dit redskab, der understøtter ISOBUS, via Universal Terminal (UT) og udføre automatisk sektionskontrol via Task Controller (TC-SC) alt efter redskabets AEF-certificeringsniveau.

Nem dokumentation

4600 CommandCenter er forbundet med kontrolcenteret i MyJohnDeere.com via trådløs dataoverførsel. Du kan nemt sende opsætningsfiler fra kontoret til marken samt kort over udført tildeling og totaler fra marken til kontoret.

Praktisk talt i kabinen

Du eller din John Deere forhandler kan logge på Generation 4 CommandCenter og hjælpe traktorføreren med maskin- og ISOBUS-opsætning samt brug af maskinen. Desuden kan føreren bruge hjælpefiler på skærmen til at blive fortrolig med alle funktioner.

AutoTrac - gennemprøvet i marken

Monter en StarFire 6000 antenne og AutoTrac aktivering, så er du klar til håndfri styring. Vælg mellem tre præcisionsniveauer: SF1: +/- 15 cm; SF3: +/- 3 cm gentagelsespræcision inden for sæsonen; RTK: +/- 2,5 cm gentagelsespræcision i længere perioder.

Ultimativ hydraulisk ydeevne

Ultimativ hydraulisk ydeevne 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Hydraulikken i traktorer i 8R/8RT serien giver dig præcis den kraft, du skal bruge, præcis det øjeblik du skal bruge den. Op til 6 olieudtag bagtil og op til 2 foran på op til 321 l/min driver selv de største redskaber med et brændstofbesparende, reduceret antal omdrejninger (227 l/min ved 1500 o/min). Udtagskapaciteten er 40 l som standard og 90 l med ekstra tank (ekstraudstyr).

Frontlift og olieudtag

Frontliften har en maks. løftekapacitet ved liftkuglerne på 5.200 kg. En eller to uafhængige frontolieudtag, der kan bruges med iTEC, fås som ekstraudstyr med justerbar flowhastighed.

Baglift med imponerende løftekapacitet

8R tilbyder mange forskellige liftmuligheder til forskellige anvendelsesbehov hele vejen op til 12.124 kg.

Nem liftstyring

Liftbetjeningsfunktionerne er placeret i CommandCenter: Elektroniske sensorer sender øjeblikkeligt data til kontrolmodulet, hvilket giver mulighed for hurtige og nøjagtige justeringer. Der er også adgang til betjeningselementerne på de bredere bagskærme.

Uafhængige olieudtag bagtil

Traktorer i 8R og 8RT serien er udstyret med 4, 5 eller 6 elektrohydrauliske olieudtag bagtil. De har hver især deres egne betjeningselementer, så det er lettere at eftermontere flere olieudtag.

Bag-PTO

Traktorer i 8R/8RT serien har flere PTO-muligheder såsom 1000E PTO, som giver den alsidighed og fleksibilitet, der skal til for at opfylde alle redskabsbehov på dette niveau.

Fuld redskabskontrol

Front- og baglifte er iTEC-kompatible, hvilket giver fuld redskabskontrol. Elektroniske sensorer sender data til liftkontrolmodulet, så det er muligt at foretage øjeblikkelige og nøjagtige justeringer.

CommandView III kabine

CommandView III kabine 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Når du stiger op i CommandView III kabinen, er det første, du lægger mærke til, hvor meget plads du har til rådighed samt den førsteklasses indretning og kvalitetsfinish. Takket været det laminerede glas og frontlydbarrieren nyder du godt af en mere stille kabine.

CommandView III kabine 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Det uhørt lave lydniveau på kun 69 dB(A) giver dig en mere afslappende dag. Udsynet er også bedre end nogensinde før, særligt når du drejer sædet 40° for et uforstyrret udsyn til dit redskab. De vigtigste betjeningselementer til transmissionen og motoren samt til PTO og olieudtag er ergonomisk velanbragt på CommandARM konsollen.

Active Seat 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

ActiveSeat

ActiveSeat fungerer ved hjælp af en kombination af elektrohydraulisk teknologi og luftaffjedring. ActiveSeat isolerer op til 90% af alle lodrette bevægelser og giver føreren en bedre køreoplevelse i forhold til sæder med almindelig affjedring.

40° drejesæde

Udsynet og komforten er også bedre end nogensinde før, især når du drejer sædet 40° for et uforstyrret udsyn til dine redskaber. Efter én dags arbejde kan du mærke forskellen.

Fantastisk traktoreffektivitet

Fantastisk traktoreffektivitet 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Hvor meget kan en traktormotor præstere? Motorspecifikationerne på markedet kan være misvisende. Det vigtigste er kraften, der kan overføres til jorden og til traktorens PTO (kraftudtag).

John Deere's 8R og 8RT traktorer har en uovertruffen ydeevne, der giver 93% overordnet traktoreffektivitet:

Den kompakte kølepakke, som ikke er dækket på afkølingsoverfladen, giver en fantastisk lufttilførsel uden begrænsninger. Motoren på 9 liter giver bedre drejningsmoment og brændstoføkonomi under alle forhold. PowrShift og AutoPowr er din garanti for en yderst effektiv transmission. Derudover kan nævnes, at akseldesignet og de brede dæk op til Group 49 (2,15 m) overfører mere kraft til jorden.

Se video

8370R maksimal trækbomstyrke

Maksimal trækbomstyrke 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

1OECD Test 12.2015, Test Nr. 2131, http://tractortestlab.unl.edu/ tallene omfatter ikke Boost
2OECD Test 06.2015, Test-Nr. 2126, http://tractortestlab.unl.edu/ tallene omfatter ikke Boost
3Profi 8.2013, www.profi.com; OECD Test 06.2015, Test Nr. 2126 & Nr. 2126A, http://tractortestlab.unl.edu/
4Profi 8.2015, www.profi.com

John Deere PowerTech PSS 9 l motorer

John Deere PowerTech PSS 9,0 l turboladede motorer overholder de seneste Trin IV emissionskrav med integreret emissionskontrol, samtidig med at de reducerer driftsomkostningerne og øger ydeevnen.

John Deere PowerTech PSS 9 l motorer 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Katalyseret udstødningsfilter med DOC/DPF

Dieseloxideringskatalysatoren (DOC) og dieselpartikelfilteret (DPF) fjerner partikler ned til 2,5 μm.

Recirkulation af nedkølet udstødningsgas (EGR)

Præcise mængder nedkølet udstødningsgas blandes med indført frisk luft, hvilket sænker forbrændingstemperaturen og dermed NOx-udledningen. Dette reducerer emissionsniveauet yderligere.

Selektiv katalytisk reduktion (SCR)

Dieseludstødningsvæske blandes med udstødningsgasser i katalysatoren for at reducere NOx-udledningen yderligere. DEF-forbruget er kun 2-3% af dieselforbruget.

Serieturboladere

Serieturboladerne giver bedre omdrejningsmoment ved lav hastighed og motorrespons for at opfylde diverse belastningskrav.

Trækstyrke baseret på et bredt, konstant effektområde

Trækydeevne på grund af et bredt, konstant kraftområde 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

8R/RT motorer leverer det bedst mulige drejningsmoment ved det ideelle antal omdrejninger pr. minut inden for et konstant effektområde, hvilket sikrer en fantastisk trækstyrke.

Brugervenlig for både den erfarne og uerfarne fører

Vi tilbyder dig fleksibiliteten til at vælge den rette transmission, der passer til dit behov: e23 transmission er konstrueret til at yde maksimal effektivitet til planteavl. Eller du kan vælge komplet "powershift" (16/5) eller den intuitive funktionalitet med trinløs variabel AutoPowr transmission.

e23 transmission 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

e23 transmission
e23 kombinerer alle fordelene ved en mekanisk transmission med brugervenligheden ved en IVT. 10 gear med komplet "powershift" i det primære arbejdsområde (5-16 km/t) sikrer maksimal trækkraft på marken ved det rigtige omdrejningstal.

Ti gear med komplet "powershift" i det primære arbejdsområde

Ti gear med fuld kraftomskiftning 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Tophastighed på 40 km/t ved 1410 o/min og 50 km/t ved 1670 o/min, hvilket sparer brændstof ved transport.

AutoPowr: Bløde gearskift 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

AutoPowr: Blødt gearskifte

Med AutoPowr kan du skifte blødt fra igangsætning til tophastighed med et enkelt håndtag og uden at røre koblingen. Vælg en bestemt hastighed, og AutoPowr holder den konstant ved automatisk at reagere på ændringer i belastningen.

16-gear PowerShift 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

16-gears PowerShift

16-gears PowerShift transmissionen fås til alle modeller op til 8320R med 16 fremadgående gear og 5 bakgear.

Mere trækkraft under ekstreme forhold

Større trækkraft 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Større trækkraft betyder større produktivitet. De bærende rammer i 8R serien er udviklet med henblik på en optimering af kg pr. hk. Med et robust chassis, ILS, der giver ekstra trækbomstyrke, og en stor akselafstand, der giver yderligere trækkraft og stabilitet, sørger John Deere 8R traktorerne for, at du kan udrette mere, selv under krævende forhold.

Independent Link Suspension 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Independent Link Suspension (ILS)

ILS er en automatisk, justerbar og uafhængig frontakselaffjedring, som optimerer kraftoverførslen til jorden, hvilket forbedrer produktiviteten i krævende terræn.

Dæk

John Deere tilbyder en række forskellige dækløsninger til et bredt udvalg af mark- og transportanvendelser. Vælg Group 49 bagdæk med en diameter på 2,15 m og op til 900 mm brede dæk for bedre kraftoverførsel. Du får også tilstrækkelig trækkraft med mindre ballast, hvilket reducerer jordpakning.

Perfekt afbalanceret

Traktorer i 8R serien er designet med en perfekt vægtfordeling på 55:45. En række forskellige ballastmuligheder er til rådighed, hvis det er påkrævet, og kan let monteres og fjernes takket være effektive centrerklodser.

Fleksibel ballast til alle systemer

Ballastfleksibilitet 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Stigende udgifter inden for landbruget betyder, at korrekt vægtfordeling og fleksibel ballast spiller en stadig vigtigere rolle i forbedringen af produktivitet og ydeevne. John Deere 8R serie traktorerne tilbyder en række muligheder, der giver den bedst mulige balance.

Akselfladdele 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Akseldele

Den nye smidige aksel med 212 mm og 156 mm koniske akseldele holder hjulet bedre på plads og nedbringer behovet for vedligeholdelse takket være bedre styrke og holdbarhed.

Pickupvægte 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Pickupvægte

Pickupvægte hjælper dig med at opnå den perfekte balance og forbedrer trækkraften. De fås i versioner på 900, 1150, 1500 og 1800 kg og kan monteres på frontliften og frontvægtbeslaget (kun 900 og 1150 kg).

Frontmonterede kuffertvægte (50 kg) 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Frontvægtsæt à 50 kg

Disse vægte kan nemt monteres/afmonteres foran. De giver optimal vægtfordeling mellem for- og bagaksel, da vægten hurtigt kan justeres efter det aktuelle behov.

Baghjulsvægte 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Baghjulsvægte

Baghjulsvægte gør det muligt at forbedre trækkraften med korrekt ballast på bagakslen. De kan monteres på ydersiden af hjulene. Med støbte hjul kan de også monteres på indersiden (undtagen 900 kg). Findes i versioner på 70 kg, 205 kg, 625 kg (kun indvendig) og den helt nye 900 kg.

Kørekomfort

Kørekomfort 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

John Deere Independent Link Suspension (ILS) forbedrer markant din produktivitet i marken. Den nyskabende uafhængige frontakselaffjedring ILS forbedrer desuden førerens komfort ved kørsel i marken og på vejen.

HCS Plus – En mere afslappet dag 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

HCS Plus – En mere afslappende dag

Tilpasningsdygtig hydraulisk kabineaffjedring (HCS Plus) tilpasser sig automatisk ændringer i underlaget og kræver ikke programmering til brug på landevej eller mark.

ILS – Independent Link Suspension 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

ILS – Independent Link Suspension

Det avancerede uafhængige akselsystem giver en fantastisk komfort under kørsel, især hvis det kombineres med HCS+ eller ActiveSeat. Den forbedrede udformning af ILS-forakslen reducerer også vedligeholdelsen – med U-led, der er smurt for hele produktets levetid, og en reduktion af antallet af smørepunkter fra 28 til 6 eller 8 (afhængig af konfigurationen). Affjedringscylinderen skal blot smøres hver 500 timer.

ACS – ActiveCommand Steering

ActiveCommand Steering gør det lettere at styre på forageren og giver bedre håndteringsmuligheder ved transporthastighed.

Dynamisk selvoprettende stabilitetskontrol

Gør det lettere at styre traktoren. Systemet tilpasser automatisk stabilitetsvinklen i forhold til traktorens acceleration.

Styretøj med variabel udveksling

Giver let og adræt styring ved lave hastigheder og tungere styring ved højere hastigheder. ACS reducerer automatisk til 3,5 omdrejninger med rattet fra endestop til endestop for hurtig foragermanøvrering og reducerer bevægelsen af rattet med hånden til 75%.

Fuld elektronisk styrekontrol

Fjerner alle ulemperne ved en konventionel opsætning med ratstamme-til-rat. Dette reducerer vibrationer betydeligt og eliminerer ratslør fuldstændigt.

LED-lygter 360° rundt

360° LED-lygter 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

LED-ekstraudstyret giver 40% større dækning til siderne og 10% bedre udsyn bagud. LED-lygterne på traktorer i John Deere 8R serien udsender hvidt lys af høj kvalitet, der giver perfekt oplysning og kontrast. 22 LED-lygter giver 360° udsyn: Resultat: nat bliver til dag med mindre belastning af øjnene.
LED-lygter er stort set uopslidelige med en levetid på mindst 10.000 timer og høj modstandsdygtighed over for vibrationer og ekstreme temperaturer.

Op til 26 lygter giver 360° belysning. Arbejdslygterne er integreret i taget - foran, bagtil og på siderne - hvilket forhindrer mulige skader forårsaget af grene.

Automatiske styresystemer – få mest muligt ud af din dag

Automatisk navigation 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Automatisk navigation 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Håndfri AutoTrac styring giver mere komfort: Det styrer din traktor sikkert om dagen og natten, gennem støv og snavs eller i bakket terræn. Det forhindrer omkostningstunge overlap eller mister og gør enhver fører i stand til at opnå enestående resultater. Med Generation 4 CommandCenter og en StarFire antenne behøver du kun AutoTrac aktivering, før du er klar til at begynde. Med AutoTrac kan du forvente en besparelse på op til 8%* af produktionsomkostningerne og en produktivitetsstigning på op til 14%**.

Optimal præcision

Brug af John Deere's løsninger med automatiske styresystemer begynder med den nye StarFire 6000 antenne. Egenskaberne omfatter bedre signalstabilitet og dermed maksimal driftstid og ny SF3 præcisionsfunktion. For dig betyder det, at antennen altid holder dig på sporet – uanset forholdene. Og med SF3 kan du gentage dine resultater – uden behov for styrelinjer eller skelforskydning – gennem hele sæsonen.

StarFire 6000 antennen fungerer problemfrit på alle John Deere styresystemer og alle præcisionsniveauer (SF1, SF3, Mobile og Radio RTK).

 • Forbedret SF1 med 15 cm spor-til-spor præcision, gratis
 • Ny SF3 med mulighed for 3 cm spor-til-spor præcision og gentagelsespræcision inden for sæsonen.
 • RTK med 2,5 cm spor-til-spor præcision med langvarig gentagelsespræcision, herunder 14 dages RTK Extend (hvis signalet midlertidigt falder ud). Den ideelle løsning til faste kørespor (Controlled Traffic Farming).

GreenStar 2630 skærm 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

GreenStar 2630 skærm

Udnyt alle fordelene ved AMS-teknologien, herunder avancerede styresystemer og ISOBUS-funktioner, avanceret dokumentation og automatiseringsmuligheder. GreenStar 2630 understøtter alle telematikfunktioner, der fås med JDLink Connect, f.eks. Remote Display Access, der muliggør fjernopbakning til føreren og automatisk dataudveksling med MyJohnDeere kontrolcenteret.

Avancerede styresystemer og præcisionsdyrkning

iTEC Pro 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

iTEC Pro

Intelligent Total Equipment Control integrerer den automatiske AutoTrac styring og redskabsstyresystemet til styring af traktorens hastighed, front- og bagmonterede redskaber samt aktivering af differentialespærren. Det muliggør håndfri vendinger og reducerer jordpakning. Giver perfekte foragre og ensartet afgrødevækst.

John Deere sektionskontrol 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

John Deere sektionskontrol

Drag fordel af præcisionsproduktivitet: John Deere sektionskontrol minimerer automatisk mister og overlap under kørslen. Således kan du udføre et bedre stykke arbejde hurtigere – og spare penge på gødning, kemikalier og såsæd. Denne ISOBUS-standardløsning fås til sprøjter, såmaskiner og spredere.

John Deere gødningssensor

Manure Sensing 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Gylle er gødning af høj kvalitet, men er også ekstremt heterogent. Næringsstofniveauerne kan variere helt op til faktor 25 – selv for en enkelt tank. En John Deere gødningssensor gør det muligt at analysere næringsstofferne i gyllen under kørslen og derfor tæt på sprederen.

NIR-sensoren, der er monteret på gyllevognen, måler N, P, K, NH4 og tørstof mere end 4.000 gange i sekundet. Med en John Deere traktor kan sensoren styre hastighedsjusteringer og hæve eller sænke spredertempoet ud fra det næringsstofniveau, du har valgt, og endda bruge et tildelingskort. Dermed kan du maksimere dit afkast og overholde love og regler, samtidig med at du sparer penge til kunstgødning.

Manure Sensing 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Stedspecifik anvendelse

 • Tildelingsværdi kg/ha N, P, K, NH4
 • Grænseværdi for sekundær ingrediens

Traktor/redskab-automatisering

 • Automatisk hastighedsjustering med John Deere traktorer
 • Manuel hastighedsjustering på traktorer, såmaskiner og spredere af andre mærker end John Deere.

Dokumentation

 • Tildelt mængde
 • Tildelt mængde af næringsstoffer

Hurtig adgang til indsamlede data

 • Oversigt over næringsstoffer kan hurtigt findes i kontrolcenteret på MyJohnDeere.com

Kontrolcenter på MyJohnDeere.com

MyJohnDeere.com 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Du administrerer en kompleks virksomhed. Derfor afhænger optimering af hele bedriften af, at du er tæt forbundet med dine løbende opgaver. Kontrolcenteret på vores landbrugsportal MyJohnDeere.com gør det let. Det forbinder dig med dine maskiner, dine førere og dine marker fra ét centralt sted. Det gør det muligt at udveksle data uden problemer med din John Deere forhandler, din maskinstation eller andre betroede partnere.

Driftscenter 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Det hele begynder med forbindelse mellem maskinerne og kontoret via den telematiske infrastruktur fra John Deere JDLink. Ved hjælp af den indbyggede modulopbyggede telematik-gateway på din 8R traktor kan JDLink eliminere gætteri i forbindelse med overvågning og optimering af maskinen og bane vejen for en maksimering af den effektive driftstid.

JDLink 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

JDLink

Med JDLink Access kan du se, hvor dine maskiner er, hvad de laver, og hvordan de udfører deres opgave, og du kan give dine førere fjernopbakning med opsætning og give instrukser til betjening ved hjælp af Remote Display Access. JDLink Connect giver også mulighed for trådløs dataoverførsel, så data frit kan udveksles mellem maskinen og kontoret.

Nem opgavestyring 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Nem opgavestyring

Undgå papirarbejde og endeløse telefonopkald under planlægning, udførsel og rapportering af opgaver. Med MyJobConnect kan du løbende give klart definerede opgaver til førerne af dine mejetærskere, mens de er på farten, ved at bruge MyJobsManager appen. Førerne kan derefter se opgaverækkefølgen i realtid og udføre opgaverne i henhold til MyJobs appen på deres mobilenhed. Når jobbet så er udført, har du øjeblikkeligt nøjagtige og komplette data ved hånden for hurtigere jobrapportering og professionel fakturering.

Intelligent landbrugsnavigation og maskinlogistik

Af hensyn til maksimal effektivitet og optimal planlægning er det afgørende at have de rette maskiner på rette tid og sted. MyJobConnect Premium udvider MyJobConnect til en ægte logistikløsning for en blandet maskinpark. Den omfatter oversigt over alle maskinerne, trinvis navigation ud fra en omfattende database over markveje, herunder forventede ankomsttidspunkter på foruddefinerede destinationer. Når navigationen indstilles for den primære maskine, kan kornvognene benytte den hurtigste og sikreste vej til marken, så føreren ikke bliver presset unødigt.

Connectivity Inside

Indvendig opkobling 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Med vores opkoblingspakke “Connectivity Inside” er dine 8R/8RT traktorer udstyret med en række intelligente teknologier, der er med til at forbedre indtjeningen, komforten og driftstiden, samtidig med at dine driftsudgifter nedbringes.

Her er teknologierne:

 • Håndfrit AutoTrac styresystem
 • Opkoblet kundeopbakning
 • Adgang til kontrolcenteret på MyJohnDeere.com
 • Traktor/redskab-automatisering

Du kan få alt det ovenstående plus en FarmSight servicepakke, så du kan lære at bruge disse teknologier, hvis du vælger at bruge Connectivity Inside.

Anvendelser uden for landbruget

Brug uden for landbruget 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Uanset om det drejer sig om byggeri, vejarbejde, skovbrug, vinterrydning eller kommunal vedligeholdelse: John Deere traktorer i 8R og 8RT serien klarer tunge løft så let som ingenting.

Højt kraftudtag 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Højtydende PTO

8R/8RT traktorernes højtydende PTO gør dem ideelle til tunge skovbrugsredskaber såsom flishuggere og træknusere samt til vejarbejde og jordpakning.

Kraftfuld baglift 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Kraftfuld baglift

Takket været trepunktsliften bagtil med en løftekapacitet på op til 12.124 kg kan du nu løfte endnu mere.

Fantastisk trækkraft i ujævnt terræn 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Fantastisk trækkraft i ujævnt terræn

8RT bæltetraktorer med "brede fødder" er fremragende i krævende, vådt terræn, hvor de sikrer effektiv trækkraft.

Egenskaber: 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

Download  specifikationer for 8R serien

Specifikationer: 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

8R/8RT serien

Download brochure: 8R serien fås hos din forhandler Herborg i
8400R – Den nye trækkraft 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

8400R – Den nye trækkraft

Se video
8R serie traktorer 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

8R serie traktorer

Se video
7R/8R serien: Den samlede traktoreffektivitet 8R serien fås hos din forhandler Herborg i

7R/8R: Den samlede traktoreffektivitet

Se video